ترنس PRK

ترنس PRK چیست ؟

ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) یک نوع عمل جراحی چشم است که برای اصلاح مشکلات بینایی مانند کمبود نزدیکی (میوپی)، افتراق (هایپراپی) و آستیگماتیسم استفاده می‌شود. در این عمل، پزشک یک لایه از بافت شفاف و نازکی که قرنیه نام دارد را از سطح چشم برداشته و سپس با استفاده از لیزر، شکل قرنیه را به نحوی تغییر می‌دهد تا نور به درستی بر روی شبکیه تمرکز کند. این تغییر شکل قرنیه بهبود بینایی فرد را ایجاد می‌کند.

ترنس PRK چیست ؟

ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) یک نوع عمل جراحی چشم است که برای اصلاح مشکلات بینایی مانند کمبود نزدیکی (میوپی)، افتراق (هایپراپی) و آستیگماتیسم استفاده می‌شود. در این عمل، پزشک یک لایه از بافت شفاف و نازکی که قرنیه نام دارد را از سطح چشم برداشته و سپس با استفاده از لیزر، شکل قرنیه را به نحوی تغییر می‌دهد تا نور به درستی بر روی شبکیه تمرکز کند. این تغییر شکل قرنیه بهبود بینایی فرد را ایجاد می‌کند.

عمل ترنس prk چیست؟

ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) یک نوع عمل جراحی چشم است که برای اصلاح مشکلات بینایی مانند کمبود نزدیکی (میوپی)، افتراق (هایپراپی) و آستیگماتیسم استفاده می‌شود.

تفاوت عمل ترنس پی آر کی با عمل PRK در چیست؟

در PRK، پزشک بافت سطحی قرنیه (لایه اپیتلیال) را به طور کامل برداشته و سپس شکل‌دهی به بافت قرنیه انجام می‌دهد. این به معنی این است که لایه‌ای از بافت قرنیه به طور کامل از بین می‌رود. در ترنس PRK، ابتدا یک لایه نازک از بافت سطحی قرنیه برداشته می‌شود و سپس شکل‌دهی به قرنیه انجام می‌شود.

تفاوت عمل ترنس پی آر کی و لازک در چیست؟

در PRK، پزشک بافت سطحی قرنیه (لایه اپیتلیال) را به طور کامل برداشته و سپس شکل‌دهی به بافت قرنیه انجام می‌دهد. این به معنی این است که لایه‌ای از بافت قرنیه به طور کامل از بین می‌رود. در LASIK، پزشک یک برش بر روی قرنیه ایجاد می‌کند تا به داخل بافت قرنیه دسترسی پیدا کند. بعد از شکل‌دهی به بافت قرنیه، قرنیه را می‌بندند و برش را بسته می‌کنند.

عمل ترنس پی آر کی برای چه افرادی مناسب است؟

عمل ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) برای افرادی مناسب است که از مشکلات بینایی مانند میوپی (کمبود نزدیکی)، هایپراپی (افتراق) و آستیگماتیسم (افتراق ناقص) رنج می‌برند و می‌خواهند مشکلات بینایی خود را اصلاح کنند.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

گالری تصاویر

توضیحات خدمات

عمل ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) یکی از روش‌های جراحی چشم است که برای اصلاح مشکلات بینایی مانند میوپی (کمبود نزدیکی)، هایپراپی (افتراق) و آستیگماتیسم (افتراق ناقص) مورد استفاده قرار می‌گیرد. این عمل جراحی تغییراتی در قرنیه چشم ایجاد می‌کند تا به شکل و ضخامت آن تغییر دهد و بینایی فرد را بهبود ببخشد. در این مقاله، به بررسی عمل ترنس PRK، مزایا و معایب آن، و مناسبی برای چه افرادی است پرداخته خواهد شد.

ترنس PRK نسبت به روش‌های دیگر مانند لیزیک (LASIK) دارای یک مزیت و یک معایب است. مزیت آن این است که در این روش نیازی به ایجاد یک تا قراردادن جراحی روی قرنیه (لامبوکلی) نیست، که ممکن است در برخی از موارد باعث عوارض پساجراحی شود. از معایب آن می‌توان به زمان بهبودی بیشتر نسبت به LASIK و دید ابتدایی مبهم و محدود پس از عمل اشاره کرد. همچنین، به دلیل برداشتن لایه‌ای از قرنیه در این روش، درد و تحریک بیشتری نیز ممکن است در طول زمان به وجود آید.

مزایای عمل ترنس پی آر کی

عمل ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) دارای مزایای مختلفی است که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عدم نیاز به قراردادن جراحی (لامبوکلی):

در ترنس PRK، لایه بیرونی و نازکی از قرنیه برداشته می‌شود و اصلاح شکل قرنیه انجام می‌شود، بدون نیاز به قرار دادن یک تا جراحی. این موضوع باعث کاهش مشکلاتی مانند عفونت و عوارض مرتبط با قراردادن تا می‌شود.

عدم ایجاد فشار داخلی قرنیه:

در مقایسه با LASIK، در ترنس PRK نیازی به ایجاد برش در عمق قرنیه نیست، بنابراین قرنیه از فشار داخلی ناشی از ایجاد برش در بدنه خود فاقد می‌ماند.

مناسب برای برخی بیماران:

ترنس PRK برای برخی بیمارانی که نمی‌توانند یا نباید از LASIK یا دیگر روش‌های جراحی چشم استفاده کنند، مناسب است. مثلاً برای افرادی که قرنیه‌ی خود به اندازه‌ی کافی ضخیم نیست یا مشکلات دیگری دارند.

کمترین احتمالی برای قراردادن تاهای بعد از عمل:

با توجه به عدم نیاز به قرار دادن تاهای جراحی، احتمال قراردادن تاهای پس از ترنس PRK کمتر است.

اصلاح مشکلات بینایی:

ترنس PRK به خوبی مشکلات بینایی مانند میوپی، هایپراپی، و آستیگماتیسم را اصلاح می‌کند و به افراد کمک می‌کند تا بدون نیاز به عینک یا لنز مخاطب ببینند.

به هر حال، تصمیم به انجام ترنس PRK یا هر عمل جراحی دیگری باید توسط یک پزشک چشم‌پزشک تخصصی گرفته شود، و باید به دقت مزایا و معایب هر گزینه را با پزشک مشورت کنید. همچنین، اهمیت دارد که به توصیه‌های پساعمل پزشک پایبند باشید تا بهبودی بهتر و سریعتری داشته باشید.

آمادگی قبل از عمل ترنس پی آر کی

آمادگی قبل از عمل ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) بسیار مهم است و می‌تواند تأثیر زیادی بر روی موفقیت عمل و بهبودی پس از عمل داشته باشد. در زیر به چند نکته مهم در خصوص آمادگی قبل از انجام ترنس PRK اشاره می‌کنم:

مشورت با پزشک:

قبل از هر چیزی، باید با پزشک چشم‌پزشک خود مشورت کنید. پزشک شما باید ارزیابی کاملی از وضعیت چشم‌های شما انجام دهد و تصمیم به انجام ترنس PRK بگیرد.

قطع داروها:

قبل از عمل، پزشک ممکن است شما را به قطع مصرف برخی داروها (مانند داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی) راهنمایی کند، زیرا این داروها ممکن است به عمل جراحی و بازگرداندن بهبودی از آن مانع شوند.

 لنز و آرایش:

در روز عمل، از مصرف آرایش و مواد آرایشی اجتناب کنید. همچنین، اگر لنز تماسی می‌زنید، باید تا چند هفته قبل از عمل به لنز تماسی از آبستنی بپرهیزید.

مطالعه دقیق:

به مطالعه دقیق و توجه به دستورات پیش عملی داده شده توسط پزشک خود بپردازید. این دستورات شامل عدم مصرف غذا و نوشیدنی قبل از عمل، شستشوی دقیق دست‌ها و صورت، و دقیقه برای حمل و نقل به خانه بعد از عمل می‌شوند.

همراه:

اگر به تنهایی به عمل می‌روید، حتماً یک نفر را در نزدیکی خود داشته باشید تا شما را به خانه ببرد، زیرا بعد از عمل احتمالاً دید شما موقتاً محدود خواهد بود.

مطالعه در مورد عمل:

پیش از عمل، با پزشک چشم‌پزشک خود در مورد جزئیات عمل ترنس PRK و انتظارات پس از عمل مشورت کنید تا آمادگی روحی خوبی داشته باشید.

تنظیم زمان:

زمانی که برای عمل مشخص شده است، از تعطیلی یا مرخصی کافی برخوردار شوید تا به انجام ترنس PRK بپردازید و بهبودی بعد از عمل را تجربه کنید.

آمادگی دقیق قبل از عمل ترنس PRK ممکن است به برگشتی سریع‌تر به بینایی بهتر کمک کند و عوارض پس از عمل را کاهش دهد. به همین دلیل مهم است که تمام دستورات پزشک را دقیقاً دنبال کنید و از او در خصوص هر سوال یا نگرانی خود مشورت بگیرید.

مراقبت های بعد از عمل ترنس پی آر کی

مراقبت‌های بعد از عمل ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) بسیار مهم هستند تا بهبودی بهتر و موفقیت عمل تضمین شود. در ادامه، مراقبت‌های بعد از عمل ترنس PRK را مرور می‌کنیم:

استفاده از عینک خاص

پزشک شما ممکن است برای مدتی به شما عینکی خاص بدهد تا چشم‌های شما را محافظت کند و از نور مستقیم خورشید و نور مصنوعی جلوگیری کند. این عینک‌ها را به دقت باید بپوشید.

مصرف داروها

معمولاً پزشک به شما قطره‌های چشمی ضد التهابی و مرطوب‌کننده تجویز می‌کند. از داروها به دقت باید استفاده کنید و به تعداد و زمانی که توسط پزشک تعیین شده است پیروی کنید.

حفظ تماس چشمی:

در ایام اولیه پس از عمل، باید تا زمان تعیین شده توسط پزشک از لنز تماسی و همچنین هر گونه تماس چشمی (مثل ترازو) پرهیز کنید.

حفظ تماس با آب

از مخلوطی از آب و شامپو برای شستشوی صورت و تغییرات دیگری که پزشک ممکن است توصیه کند برای حفظ تماس با آب بپرهیزید.

اجتناب از مواد آرایشی

از مصرف مواد آرایشی و محصولات آرایشی برای چشم‌ها به مدت زمان تعیین شده توسط پزشک پرهیز کنید.

حمایت همراه

اگر به تنهایی به عمل می‌روید، حتماً یک نفر را برای رساندن شما به خانه بعد از عمل داشته باشید، زیرا دید شما ممکن است محدود باشد و نیاز به کمک داشته باشید.

رعایت محدودیت‌های بینایی:

پس از عمل، باید به مدت چند روز به تعیین شده توسط پزشک از تصاویر کمابیش نزدیک (مانند تلویزیون و کامپیوتر) فاصله بگیرید تا چشم‌های شما احتمالی مرتبط با خشونت بینایی را تجربه نکنند.

اطلاعات پزشکی:

اگر در طول زمان پس از عمل هرگونه علائم نگران‌کننده مثل درد شدید، تورم غیرعادی، خونریزی یا تغییرات در دید داشته‌اید، باید به سرعت با پزشک خود تماس بگیرید.

پیروی از دستورات پزشک:

همچنین، تمام دستورات و توصیه‌های پزشک خود را به دقت پیروی کنید تا بهبودی بهتری داشته باشید.

تمام این مراقبت‌ها و دستورات برای کمک به بهبودی سریعتر و ایجاد نتایج مثبت پس از عمل ترنس PRK بسیار مهم هستند. اگر سوالی دارید یا به مشاوره بیشتری نیاز دارید، به پزشک خود مراجعه کنید.

مراحل عمل ترنس پی آر کی

عمل ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) یک روش جراحی چشم است که برای اصلاح مشکلات بینایی مانند کمبود نزدیکی (میوپی)، افتراق (هایپراپی) و آستیگماتیسم استفاده می‌شود. در زیر، مراحل عمل ترنس PRK را مرور می‌کنیم:

تهیه پیش‌آموزش‌ها:

قبل از عمل، شما به توصیه‌ها و دستورات پزشک خود برای آمادگی پیش عملی پایبندی می‌کنید. این شامل قطع داروها و مصرف داروهای پیش از عمل می‌شود.

آماده‌سازی ترنس PRK:

پیش از عمل، پزشک یک لایه نازک از بافت بیرونی قرنیه را برداشت می‌کند. این لایه با استفاده از اسید الکل یا لیزر از قرنیه برداشته می‌شود.

تزریق مخدر:

پزشک مخدر چشمی می‌زند تا شما در طول عمل آگاهی از اطرافتان از دست ندهید و درد نخواهید داشت.

شکل دهی به قرنیه با لیزر:

در مرحله بعد، با استفاده از لیزر Excimer، پزشک شکل قرنیه شما را به نحوی تغییر می‌دهد که نور به درستی بر روی شبکیه تمرکز کند. این شکل‌دهی به قرنیه به اصلاح مشکلات بینایی شما می‌پردازد.

تمام مراقبت‌ها پس از عمل:

پس از عمل، شما باید از دستورات پزشک در خصوص مراقبت‌های پس از عمل پیروی کنید. این شامل مصرف داروها، استفاده از عینک‌های محافظتی، حفظ تماس چشمی، و پیروی از محدودیت‌های بینایی می‌شود.

پیگیری با پزشک:

پس از عمل، شما به توصیه پزشک خود باید تماس بگیرید تا ویکی پس از عمل و بررسی پیشرفت شما را انجام دهد. این بررسی‌های پساعمل مهم هستند تا به مشکلات یا عوارضی که ممکن است به وجود آیند سریعاً واکنش نشود.

مراقبت و پیگیری دقیق پس از عمل ترنس PRK اهمیت بسیاری دارد تا بهبودی بهتر و بهبود بینایی باشد. به همین دلیل، مهم است که تمام دستورات و مشورات پزشک خود را به دقت پیروی کنید.

تفاوت عمل ترنس پی آر کی با عمل PRK

عمل ترنس PRK  و عمل PRK  دو روش جراحی چشم هستند که برای اصلاح مشکلات بینایی مانند کمبود نزدیکی (میوپی)، افتراق (هایپراپی) و آستیگماتیسم استفاده می‌شوند. با این حال، تفاوت‌های مهمی بین این دو روش وجود دارد:

مرحله تهیه قرنیه:

در PRK، پزشک بافت سطحی قرنیه (لایه اپیتلیال) را به طور کامل برداشته و سپس شکل‌دهی به بافت قرنیه انجام می‌دهد. این به معنی این است که لایه‌ای از بافت قرنیه به طور کامل از بین می‌رود.

در ترنس PRK، ابتدا یک لایه نازک از بافت سطحی قرنیه برداشته می‌شود و سپس شکل‌دهی به قرنیه انجام می‌شود. این لایه نازک برای محافظت از بافت قرنیه به طور موقت قرار داده می‌شود.

زمان بهبودی:

در PRK، بهبودی بینایی ممکن است بیشتر زمان ببرد و بیماران ممکن است تا چند هفته دید مبهم و محدودی داشته باشند.

در ترنس PRK، بهبودی ممکن است سریع‌تر اتفاق بیفتد، اما نیاز به یک دوره طولانی‌تر برای دید کامل دارد.

درد و تحریک:

PRK ممکن است بیشتر از ترنس PRK به عنوان معلول مشخص کننده داشته باشد. چون لایه‌ای از بافت قرنیه به طور کامل برداشته می‌شود، بیماران ممکن است به عنوان معلول مشخص کننده درد و تحریک بیشتری از آن رنج کشند.

ترنس PRK معمولاً با تحریک و درد کمتری همراه است، زیرا لایه نازک محافظتی باقی می‌ماند.

عوارض ممکن:

در هر دو روش، ممکن است عوارض مشترکی مانند نور اضافی (گلسایوم) و ایجاد تاهای پس از عمل وجود داشته باشد. اما عوارض مربوط به ترنس PRK کمتر معمول هستند.

مناسبی برای بیماران:

PRK ممکن است برای بیمارانی مناسب باشد که قرنیه‌ی خود به اندازه‌ی کافی ضخیم نیست یا مشکلات دیگری دارند که از انجام لامبوکلی (قراردادن تا) در LASIK منع می‌شوند.

ترنس PRK برای بیمارانی که از PRK به دلیل محدودیت‌هایی منع شده‌اند مناسب است.

هر دو روش دارای مزایا و معایب خود هستند، و تصمیم به انجام کدام یک از آنها باید با مشورت و توصیه پزشک خود گرفته شود.

آیا عمل ترنس پی آر کی عوارض دارد؟

عمل ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) نیز مانند هر عمل جراحی دیگر چشم از جمله لیزیک و فمتولیزیک و لازک و… ممکن است به عوارضی منجر شود، اما بطور کلی جراحی خطرناک محسوب نمی شوند. همچنین این عوارض بیشتر در دوره پس از عمل به وجود می‌آیند و در بعضی موارد به شکل موقت هستند. برخی از عوارض ممکن عبارتند از:

دید ابتدایی مبهم و محدود:

بعد از عمل ترنس PRK، برخی از افراد ممکن است دید ابتدایی مبهم و محدودی داشته باشند. این وضعیت معمولاً تا چند هفته یا حتی چند ماه پس از عمل ادامه دارد و بعد از مدتی بهبود می‌یابد.

درد و تحریک:

ممکن است پس از عمل درد و تحریک چشمی احساس شود. این وضعیت معمولاً در مدت زمان کوتاهی پس از عمل ادامه دارد و با مصرف داروها کاهش می‌یابد.

نور اضافی (گلسایوم):

برخی افراد ممکن است پس از عمل ترنس PRK نور اضافی (گلسایوم) تجربه کنند که باعث تاهای بینایی می‌شود. این وضعیت ممکن است موقت باشد و به مرور زمان بهبود یابد.

عوارض پس از عمل:

عوارض پساعمل ممکن است شامل تاهای پس از عمل، عفونت چشمی، قراردادن تا نامناسب، تغییر شکل قرنیه ناخواسته، و یا سایر مشکلات باشد. این عوارض نسبتاً نادر هستند، اما امکان وقوع آنها وجود دارد.

عدم اصلاح کامل مشکلات بینایی:

ممکن است عمل ترنس PRK به صورت کامل مشکلات بینایی را اصلاح نکند، و بعضی افراد ممکن است به عدم ارضای برخی از انتظارات خود در مورد عمل برخوردار باشند.

مهم است که به توصیه‌ها و دستورات پزشک خود در خصوص مراقبت‌های پس از عمل پایبند باشید تا بهبودی بهتر و کاهش عوارض به حداقل برسد. همچنین، قبل از تصمیم به انجام عمل، با پزشک چشم‌پزشک خود در مورد تمام جزئیات و احتمالی عوارض مرتبط با عمل مشورت کنید تا تصمیم بهتری بگیرید.

تفاوت عمل ترنس پی آر کی و لازک

ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) و LASIK (Laser-Assisted In Situ Keratomileusis) دو روش جراحی چشم هستند که برای اصلاح مشکلات بینایی مانند کمبود نزدیکی (میوپی)، افتراق (هایپراپی) و آستیگماتیسم استفاده می‌شوند. این دو روش تفاوت‌های مهمی دارند:

مرحله تهیه قرنیه:

در PRK، پزشک بافت سطحی قرنیه (لایه اپیتلیال) را به طور کامل برداشته و سپس شکل‌دهی به بافت قرنیه انجام می‌دهد. این به معنی این است که لایه‌ای از بافت قرنیه به طور کامل از بین می‌رود.

در LASIK، پزشک یک برش بر روی قرنیه ایجاد می‌کند تا به داخل بافت قرنیه دسترسی پیدا کند. بعد از شکل‌دهی به بافت قرنیه، قرنیه را می‌بندند و برش را بسته می‌کنند.

زمان بهبودی:

PRK بهبودی بینایی ممکن است بیشتر زمان ببرد و بیماران ممکن است تا چند هفته دید مبهم و محدودی داشته باشند.

LASIK بهبودی سریع‌تری دارد و بسیاری از بیماران بهبود کامل بینایی را در مدت چند روز تجربه می‌کنند.

درد و تحریک:

PRK ممکن است بیشتر از LASIK به عنوان معلول مشخص کننده داشته باشد. چون لایه‌ای از بافت قرنیه به طور کامل برداشته می‌شود، بیماران PRK ممکن است به عنوان معلول مشخص کننده درد و تحریک بیشتری از آن رنج کشند.

LASIK معمولاً با درد و تحریک کمتری همراه است، زیرا تغییر شکل قرنیه در داخل بافت قرنیه انجام می‌شود.

مناسبی برای بیماران:

PRK ممکن است برای بیمارانی که قرنیه‌ی خود به اندازه‌ی کافی ضخیم نیست یا مشکلات دیگری دارند که از انجام LASIK منع می‌شوند مناسب باشد.

LASIK مناسب برای بیمارانی است که قرنیه‌ی خود مناسب برش و شکل‌دهی در LASIK باشد.

هر دو روش دارای مزایا و معایب خود هستند، و تصمیم به انجام کدام یک از آنها باید با مشورت و توصیه پزشک خود گرفته شود.

نیاز به مشاوره یا خدمات دارید:

نیاز به مشاوره یا خدمات دارید؟

 

عمل ترنس پی آر کی برای چه افرادی مناسب است؟

عمل ترنس PRK (Photorefractive Keratectomy) برای افرادی مناسب است که از مشکلات بینایی مانند میوپی (کمبود نزدیکی)، هایپراپی (افتراق) و آستیگماتیسم (افتراق ناقص) رنج می‌برند و می‌خواهند مشکلات بینایی خود را اصلاح کنند. این عمل معمولاً برای افرادی که شرایط زیر را دارند مناسب است:

استحکام و مناسبی قرنیه:

برای انجام ترنس PRK، قرنیه چشم باید کافی ضخیم و استحکام داشته باشد. این موضوع از طریق معاینات پزشکی تعیین می‌شود.

مشکلات بینایی:

افرادی که از مشکلات بینایی مانند میوپی، هایپراپی، یا آستیگماتیسم رنج می‌برند و این مشکلات باعث عدم ارضای بینایی طبیعی شان شده است.

سن مناسب:

عمل ترنس PRK ممکن است برای افراد بالای 18 سال مناسب باشد، زیرا بینایی انسان تا این سن همچنان در حال تغییر است. اگر شما زیر 18 سال هستید، پزشک شما ممکن است منتظر کردن شما تا سن مناسب باشد.

سلامت عمومی:

افرادی که برای انجام ترنس PRK وارد لیست کاندیدایان ممکن هستند، باید سلامت عمومی خوبی داشته باشند. افراد با بیماری‌های خاص مانند دیابت یا بیماری‌های دیگری که به چشم تأثیر می‌گذارند، ممکن است برای انجام این عمل منع شوند.

توانایی پیروی از دستورات پس از عمل: برای بهبودی بهتر و کاهش عوارض پس از عمل، افراد باید توانایی پیروی از دستورات پس از عمل و توصیه‌های پزشک را داشته باشند.

پیش از اقدام به عمل ترنس PRK، مهم است که با پزشک چشم‌پزشک خود مشورت کنید و مورد ارزیابی کامل و توصیه‌های خود او قرار بگیرید. او می‌تواند به شما راهنمایی کند که آیا ترنس PRK مناسب برای شما است یا نه، و همچنین در مورد جزئیات عمل و انتظارات پس از عمل شما را مطلع کند.

جمع‌بندی:

عمل ترنس PRK یک روش جراحی چشم است که به افرادی با مشکلات بینایی مانند میوپی، هایپراپی و آستیگماتیسم کمک می‌کند. این عمل جراحی تغییراتی در قرنیه چشم ایجاد می‌کند تا بهبود بینایی فرد را فراهم کند. با انجام تحقیقات کافی و مشورت با یک پزشک چشم‌پزشک، می‌توانید تصمیم به انجام این عمل بگیرید و به بهبود بینایی خود دست یابید. این عمل دارای مزایا و معایب خود است، و تصمیم به انجام آن باید با دقت و اطلاعات کافی گرفته شود.

توضیحات خدمات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

طراحی و توسعه توسط کاسبی

درحال آپلود

0%
Call Now Button